סלט אורז אדום ובייבי מוצרלה - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
---|---|---|---|
כמות: 4 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: לא צויין. זמן הכנה: 45 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
1 כוס אורז אדום (לפני בישול)
1 חבילה עלי ארוגולה 1/2 פלפל אדום 5 צנוניות חתוכות לרבעים 20 עגבניות שרי 200 גר´ בייבי מוצרלה 2 כפות גרעיני דלעת 10 עלי בזיליקום טרי מלח, פלפל 3 כפות שמן זית 2 כפות חומץ יין אדום |
מבשלים את האורז האדום ביחס של 1 כוס אורז ל-2 ורבע כוסות מים, זמן הבישול 35-40 דקות על אש קטנה. לאחר הבישול מצננים את האורז לטמפרטורת החדר. חותכים את כל מרכיבי הסלט ומערבבים עם האורז וכדורי המוצרלה, מתבלים במלח, פלפל, שמן זית וחומץ יין אדום, ומגישים. | ||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י natsh בתאריך 02/07/2008 14:17:06. |