סלט אורז אדום ובייבי מוצרלה - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  4  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  לא צויין.        זמן הכנה:  45 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
1 כוס אורז אדום (לפני בישול)
1 חבילה עלי ארוגולה
1/2 פלפל אדום
5 צנוניות חתוכות לרבעים
20 עגבניות שרי
200 גר´ בייבי מוצרלה
2 כפות גרעיני דלעת
10 עלי בזיליקום טרי
מלח, פלפל
3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ יין אדום 
מבשלים את האורז האדום ביחס של 1 כוס אורז ל-2 ורבע כוסות מים, זמן הבישול 35-40 דקות על אש קטנה. לאחר הבישול מצננים את האורז לטמפרטורת החדר. חותכים את כל מרכיבי הסלט ומערבבים עם האורז וכדורי המוצרלה, מתבלים במלח, פלפל, שמן זית וחומץ יין אדום, ומגישים. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י natsh בתאריך 02/07/2008 14:17:06.


כניסה לאתר המתכונים