סלט איקרא - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|---|---|---|---|
| כמות: 1 מנות. כשרות: כשר פרווה. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 20 דקות. | |||
| מצרכים: | אופן הכנה: | ||
| ¼ כוס שמן ביצים של דגים מלוחים 1 פרוסת חלה או לחם לבן 1 כף חומץ |
משרים במים את הביצים עד שהמלח יוצא. מערבבים בבלנדר עם החלה, החומץ ומוסיפים בהדרגה את השמן. מערבבים עד שמתקבלת תערובת סמיכה הדומה למיונית. מומלץ להוסיף טיפת לימון. |
||
| מתכון זה נשלח לאתר ע"י מנהל האתר בתאריך 24/03/2008. | |||
