עוגת סולת עשירה - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  16  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  40 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
4 בצים
2 כוסות סוכר
2 כוסות מיץ תפוזים
2 כוסות שמן
2 סוכר וניל
2 א אפיה
2 כוסות קמח מנופה
¼3 כוסות סולת 
להקציף את הבצים שלמות[לא להפריד]כ2 דקות להוסיף את הסוכר להנמיך את מהירות המערבל להוסיף את הנוזלים והוניל להקציף ולהוסיף את הקמח סולת ואפיה לשמן ולקמח תבנית מרובעת גדולה רצוי של תנור אפיה לפזר מעל מעט סומסום לאפות בתנור שחומם מראש 150 מעלות למשך 30 דקות בערך או עד שהעוגה משחימה ומתקשה מעט
להכין סירופ ולשפוך שהעוגה חמה בתאבון להוסיף דבש
2 כוסות סוכר
¾1 כוסות מים
חצי לימון סחוט
לבשל במשך20 דקות ולשפוך שהעוגה חמה 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י גילהה בתאריך 02/07/2008.


כניסה לאתר המתכונים