עוגת סולת עשירה - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  16  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  40 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
4 בצים סירופ דבש
2 כוסות סוכר 2 כוסות סוכר
2 כוסות שמן 1 וחצי כוסות מים
2 כוסות מיץ תפוזים חצי לימון סחוט
2 סוכר וניל
2 א אפיה
2 כוסות קמח מנופה
¼3 כוסות סולת 
להקציף את הבצים שלמות[לא להפריד]כ2 דקות להוסיף את הסוכר להנמיך את מהירות המערבל להוסיף את הנוזלים והוניל להקציף ולהוסיף את הקמח סולת ואפיה לשמן ולקמח תבנית מרובעת גדולה רצוי של תנור אפיה לפזר מעל מעט סומסום לאפות בתנור שחומם מראש 150 מעלות למשך 30 דקות בערך או עד שהעוגה משחימה ומתקשה מעט
להכין סירופ ולשפוך שהעוגה חמה בתאבון 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י גילהה בתאריך 02/07/2008.


כניסה לאתר המתכונים