שמרים תוצרת בית/ חנה גלאם - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  4  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  120 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
הבצק
1 קילו קמח מנופה
2 מרגרינה רכה (ז"א מחוץ למקרר כמה שעות)
1 כוס סוכר
1 שמרים קוביה / שמרית
2 ביצים שלמות + 2 חלמונים (הצהוב)
1/4 1 מים פושרים

לשוקולד (המלית):
1/2 1 מרגרינה רכה
2 כפות קינמון
8 כפות קקאו
8 כפות סוכר
--לערבב הכל יחד במיקסר טוב טוב-- 
אופן ההכנה:
מניחה בקערה את כל המרכיבים ללא הקמח (ז"א- 2 מרגרינה+ סוכר+ ביצים+ חלמונים+ מים+ שמרים)
--מערבבת טוב, טוב (במיקסר הכי טוב)--
מוסיפה את הקמח לאט, בזמן שהכל ממשיך להתערבב.
--ברגע שהבצק מוכן (לא נדבק לידיים) את נותנת לו לנוח (לתפוח) מכוסה.
מחלקת לארבעה חלקים שווים,
כל חלק מרדדת וצורת ריבוע/ מלבן ומורחת עליו חלק מהמלית (זהירות שישאר לכל הארבעה)
מגלגלת לרולדה
מניחה בתבנית גדולה של תנור אחד ליד השני ואופה בחום של 160/170 מעלות
בהצלחה! 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י galit בתאריך 05/08/2007.


כניסה לאתר המתכונים