עוגת תפוחים ואגוזים - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  85 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
מרכיבים:
½ ק"ג תפוחי עץ מקולפים חתוכים לרבעי פרוסות מושרים ל- 30 דקות ב- ¼ כוס מיץ לימון
200 ג´ מרגרינה
1 כוס סוכר
1 כף תמצית וניל
קורט מלח
2 ביצים
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 כוס אגוזי קליפורניה קצוצים
½ כוס צימוקים
2 כפות חמאה מומסת

לקישוט:
אבקת סוכר 
1. מערבבים יחד את הקמח עם הצימוקים, האגוזים, הקינמון ואבקת האפייה.

2.מעבדים במיקסר כ- 2-3 דקות את המרגרינה עם הסוכר, המלח ותמצית הווניל.
מוסיפים ביצה אחרי ביצה תוך כדי ערבול.
כשמתקבלת תערובת קרמית מוסיפים את התערובת היבשה וממשיכים לערבב כ- 2 דקות לקבלת בצק אחיד.
מוסיפים את התפוחים (ללא המיץ) ומערבבים.

3. משמנים תבנית אפיה בחמאה המומסת ויוצקים את התערובת.
משטחים ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 60 דקות.
מקררים כ- 20 דקות, מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.

בתאבון ! 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י Lara בתאריך 11/04/2006.


כניסה לאתר המתכונים