רולדת תמרים - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  20  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
ממרח תמרים
כל סוגי הפיצוחים שקדים גרעיני חמניה אגוזים בולדוג פקנים פיסטוק אפשק גם צנובר ועוד
2כוסות שומשום קלוי מעט במחבת על אש קטנה 
להניח בקערה את ממרח התמרים אפשר להוסיף מעט דבש או דבש תמרים סליאן לא חובה
לקערה מוסיפים את הפיצוחים כולל השומשום הקלוי ולערבב עד לעקבלת עיסה אחידה
מניחים ניילון נצמד על משטח נקי ומפזרים מעל שומשוםאת העיסה מחלקים לשני חלקים ומניחים עד לקבלת גלילה מתחיליפ לגלגל עם הניילון ומהדקים מניחים את הגלילנ המקפיא ולאחר לילה או כמה שעות פורסים לפי הצורך
אגב אפשר להקפיא וזה נשמר להרבה זמן ותמיד שבאים אורחים ואין עוגה זה הדבר הכי נכון להגיש
בתאבון 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י אליס בתאריך 05/12/2006.


כניסה לאתר המתכונים