אננס מטוגן - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  45 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
3 כפות שמן
סוכר
¼ כוס מים.
3 ביצים.
כוס קמח תופח.
קופסת שימורים של טבעות אננס משומר בסירופ. 
לקערה עמוקה מכניסים את הביצים, 3 כפות השמן, חצי כוס מיץ מקופסת האננס ומערבבים היטב.
מוסיפים את הקמח התופח ומערבבים היטב בכף עץ עד שמתקבלת בלילה חלקה, ללא גושים.
מניחים לבלילה לעמוד כ-20 דקות בטמפרטורת החדר.
טובלים את טבעות האננס בבלילה ומטגנים בשמן עמוק.
כדי להיפטר מעודף השמן, מניחים את הטבעות על נייר סופג למשך דקה, לפני שמעבירים לצלחת הגשה.
מגישים חם עם סירופ מיפל. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י מנהל האתר בתאריך 02/12/2006.


כניסה לאתר המתכונים