רולדה מהממת בחצי שעה (כשהאורחים מודיעים שהם בדרך) - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  10  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  15 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
לעוגה:
5 ביצים
2/3 כוסות סוכר
כף מיץ לימון
1 כף תמצית וניל
1 קליפת לימון מגורדת (לא חובה)
2/3 כוסות קמח.

למילוי:
1 שמנת מתוקה
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס חלב


אפשרויות מילוי נוספות:
שוקולד למריחה
ריבה
או כל מילוי אחר 
להדליק את התנור שיהייה חם עד שמכניסים את העוגה.
1. להקציף חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף חזק
2. להקציף חלמונים, לימון, וניל כחמש דק´ ולהוסיף לקצף.
3. להוסיף קמח ולערבב עד שאין גושים ולשפוך לתבנית של תנוא אפיה שמרופדת בנייר אפיה.
(שכבה אחידה ).
4. לאפות כעשר דק´ על 200 מעלות, עד לקבלת גוון זהוב. להוציא מהתנור ולהפוך את העוגה
על מגבת שעליה מפוזר אבקת סוכר. להוריד בזהירות את נייר האפיה מהעוגה ולגלגל את
העוגה לצורת רולדה ולהשאיר אותה מגולגלת עד שמכינים את המלית.
5. ניתן למלא ישר בריבה או בשוקולד למריחה. או להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג
וניל ושלושת רבעי כוס חלב ולמרח בפנים ושוב לגלגל את הרולדה ולצפות עם הקרם גם
את החלק החיצוני. ומעל הקצף להמיס חבילת שוקולד מריר 1/4 , חבילת חמאה, 3 כפות
קקאו, 3 כפות חלב ולשפוך למעלה על כל הרולדה, להכניס למקרר ולהגיש קר ולקבל מחמאות. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י galitgrinberg בתאריך 29/01/2006.


כניסה לאתר המתכונים