בוואריה בקלי קלות - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  12  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  15 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
2 ביצים
2 כפות סוכר
2 כוסות חלב
שקית ג´לטין
2 שמנת מתוקה
סירופ שוקולד
אגוזים קצוצים 
שופכים לקלחת את החלב + ג´לטין + סוכר ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה מתמדת, מניחים לצינון. בינתיים מפרידים את החלמונים והחלבונים ומקציפים את החלבונים לקצף נוקשה, ואת החלמונים בוחשים היטב. את החלמונים מוסיפים לקלחת עם החלב שהתקרר בינתיים.
מקציפים בקערה נפרדת את השמנת מתוקה ומוסיפים אותה בתנועות קיפול לקצף החלבונים.
את תערובת החלב מוסיפים באיטיות (זרם חלש) אל תערובת הקצף, בתנועות קיפול.
לשפוך את התערובת כולה אל תבנית פיירקס 30X30 או תבניות אישיות.
לקרר במשך יממה ולפזר אגוזים וסירופ שוקולד לפי הטעם. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י גילה בתאריך 01/03/2006.


כניסה לאתר המתכונים