עוגת אינסטנט קרה - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  40 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
1 גביע שמנת מתוקה צמחית
½ פחית רסק תפוחי עץ
50 גר´ אגוזים מרוסקים
150 גר´ ביסקוויטים
½ כוס יין מתוק לקידוש
100 גר´ שוקולד מריר 
שופכים לקערה את אבקת הפודינג, השמנת המתוקה, רסק תפוחי העץ והאגוזים ובוחשים. שוברים לתוך העיסה את הביסקוויטים ובוחשים. שופכים את העיסה לתבנית שטוחה. בתוך סיר קטן, ממיסים את השוקולד ביין, ולאחר ההמסה שופכים על העוגה. מכסים בניילון נצמד ומקפיאים. מוציאים את העוגה מההקפאה 10 דקות לפני ההגשה וחותכים. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 16/10/2005.


כניסה לאתר המתכונים