עוגיות שוקולד צ´יפס - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
---|---|---|---|
כמות: 1 מנות. כשרות: כשר חלבי. קושי: פשוט וקל. זמן הכנה: 45 דקות. | |||
מצרכים: | אופן הכנה: | ||
350 גר´ חמאה 150 גר´ סוכר 225 גר´ סוכר חום 3 ביצים 1 כף תמצית ווניל ¼ כפית מלח ¼ כפית אבקת סודה לשתיה 250 גר´ בננות מעוכות (בערך 4 בננות) 2 כוסות קמח 400 גר´ שוקולד צ´יפס 150 גר´ אגוזי מלך קצוצים |
1.מניחים את החמאה, הסוכר הלבן והחום בקערה של מערבל או מעבד מזון, ומעבדים במשך 5 דקות. מוסיפים את הביצים ומעבדים 5 דקות נוספות. מוסיפים את תמצית הוניל, המלח, אבקת הסודה והבננות, ממשיכים לעבד עד לקבלת תערובת חלקה. 2.מוסיפים את הקמח, שוקולד צ´יפס, ואת אגוזי המלך ומערבבים היטב. מאחסנים את התערובת במקרר במשך שעתיים לפחות. 3.מוציאים את התערובת מהמקרר, מקמחים משטח עבודה ויוצרים גלילים בעובי 5 ס"מ. עוטפים את הגלילים בניילון נצמד ומקפיאים. 4. מרפדים תבנית בנייר אפיה משומן ומחממים תנור ל 165 מעלות צלזיוס. 5.מוציאים את הגלילים מהמקפיא ומקלפים את הניילון. חותכים לפרוסות בעובי סנטימטר. מניחים על נייר האפייה ואופים במשך 12 דקות. |
||
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 16/10/2005. |