עוגיות קוואקר, צימוקים ואגוזים - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
240 גר´ חמאה רכה
390 מ"ל תרכיז תפוחים טבעי, ללא סוכר
2 ביצים קטנות
2 כפיות תמצית וניל
290 גר´ קמח מלא
½ 1 כפיות סודה לשתייה
¾ כפית מלח
½ 1 כפיות קינמון
560 גר´ שיבולת שועל (קוואקר), קצוצה
200 גר´ צימוקים כהים
140 גר´ אגוזי מלך קצוצים 
1.במיקסר מערבלים את החמאה עם תרכיז התפוחים. מוסיפים ביצים ווניל ומערבלים לקבלת מירקם קרמי.
2.בקערה נפרדת מערבבים קמח עם אבקת סודה לשתייה, מלח וקינמון. מוסיפים לתערובת החמאה ומערבלים לקבלת תערובת אחידה.
3.מערבבים את הקוואקר עם צימוקים ואגוזים, מוסיפים לתערובת ומערבבים בעזרת כף עץ.
4.מחממים תנור ל-180 מעלות.
5.בעזרת כף יוצרים עוגיות, מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים כ-15 דקות. יש להיזהר מאפיית יתר.
6.מצננים על רשת ומעבירים לכלי אטום. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 16/10/2005.


כניסה לאתר המתכונים