עוגת שקדים - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  14  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  35 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
11/4 כוסות סוכר
11/4 כוסות קמח תופח
4 ביצים מופרדות
50 גר´ שקדים טחונים
50 גר´ שוקולד מריר מגורר
1/4 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים

לקרם:
חב´ אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
1 כוס שמנת מתוקה

לציפוי שוקולד:
100 גר´ שוקולד מריר
2 כפות מרגרינה למריחה
2 כפות חלב 
מערבבים את הקמח, השקדים והשוקולד בקערה נפרדת. להקציף את החלמונים עם השמן, הסוכר ומיץ התפוזים, להוסיף בהדרגה את הקמח עם השקדים והשוקולד. מעבירים לקערה גדולה אחרת, ומקציפים את החלבונים לקצף יציב. מערבבים את הבלילה עם הקצף בעדינות.
אופים בתבנית משומנת בחום 180 מע´ כחצי שעה.
את הקרם מכינים לפי ההוראות רק במקום 2 כוסות חלב, כוס חלב וכוס שמנת מתוקה.
את הקרם – ממיסים את השוקולד, המרגרינה והחלב ביחד בסיר על אש נמוכה ויוצקים על העוגה. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י iris1811 בתאריך 18/08/2005.


כניסה לאתר המתכונים