רוגלך שמרים במילוי שוקולד - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  32  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  בינוני.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
קילו קמח/(2 חבילות חמאה 400 גרם למריחה על הבצק)
4 ביצים
6 כפות שמן ,6 כפות סוכר
50 גרם שמרים או 2כפות שמרים יבשים(סינטטי אינסטנט)
1-2 כוסות חלב פושרים
למילוי: ממרח שוקולד השחר או חלבה ,קינמון עם צימוקים הכל לפי העטם.
לציפוי : להרתיח כוס סוכר עם כוס מים 4 כפות תמצית וניל. 


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

מכניסים לקערה של המיקסר ביצים סוכר שמן קמח חצי כמות לערבב היטב להוסיף את השמרים ואת הנוזלים להוסיף את יתר הקמח ללוש היטב לקבל בצק רך ונעים למגע.
לעטוף את הבצק במגבת מטבח ולהכניס למקרר כשעה ,אחרי זה להוציא מהמקרר לרדד
לימרוח חבילה של חמאה וליסגור את הבצק כימו מעטפה ולהכניס שוב למקרר אחרי שעה
להוציא שוב ולעשות אותה פעולה למרוח שוב חבילה חמאה לרדד וליסגור למעטפה
אחרי שעה בערך לרדד שוב ולהכניס למקרר לפחות כ-לילה או 12 שעות ולא פחות,
לחמם תנור בחום 180 מעלות לרפד תבנית אפיה בנייר ,
לחלק את הבצק ל4 וכול חלק לרדד לעיגול ולחתוך כול עיגול ל8 משולשים ולמרוח שוקולד
לגלגל לרוגלך לימרוח ביצה לסדר בתבנית ולאפות עד לקבלת צבע זהוב,
בנתיים להכין את הסירוף להרתיח את הסוכר מים ווניל וליסגור אחרי האפיה של הגורלך
להוציא מהתבנית להניח על רשת לימרוח עם מברשת את הסירוף בכול גורלך בניפרד,
ההערה:ניראה קשה אבל מאוד קל וטעים המתכון שלי בלבד ואישי מבית אבא איטלקי....
 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י lindoh בתאריך 30/05/2005.


כניסה לאתר המתכונים