ממתק אגוזים - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  36  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  70 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
2 כוסות סוכר
2 כוסות סוכר חום
1 כוס שמנת מתוקה
3 כפות חמאה
2 כוסות אגוזי פקאן חצויים 


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

1. בסיר, מביאים לרתיחה, תוך ערבוב, סוכר, סוכר חום ושמנת.
2. מקטינים את האש וממשיכים לבשל כ- 15 דקות. מסירים מהאש.
3. מוסיפים חמאה בלי לערבב ומניחים לתערובת להתקרר במשך 30 דקות.
4. מוסיפים את אגוזי הפקאן ומערבבים עד שהתערובת מסמיכה.
5. במהירות, מעבירים את התערובת למשטח מרופד בנייר אפייה וחותכים לריבועים.
6. כשמתקשה, מעבירים לקופסא אטומה. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 15/05/2005.


כניסה לאתר המתכונים