קרם שניט - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
3 ביצים
4 כפות קמח
4 כוסות חלב
6 סוכר וניל
7 כפות סוכר
¼ חבילת מרגרינה ללא מלח
אבקת סוכר
עלים לקרם שניט.
 


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

לערבב היטב 3 ביצים שלמות עם 4 כפות קמח.
בסיר נפרד להרתיח את החלב, סוכר וניל וסוכר.
אחרי הרתיחה לצקת תוך כדי בחישה מתמדת את החלב על התערובת של הקמח והביצים שלא יווצרו גושים.
לבשל את כל התערובת על אש קטנה ולבחוש כל הזמן עד שהתערובת מתקשה.
להוריד מהאש ולהוסיף ¼ חבילת מרגרינה.
אחרי שהקרם מתקרר מכניסים למקרר להתקשות.
למרוח את הקרם על העלים ולפזר מעל אבקת סוכר.
 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 10/05/2005.


כניסה לאתר המתכונים