עוגת תפוחים ודבש - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר פרווה.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  60 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
3 כוסות שטיבל 5 - קמח עוגות (500 גרם)
½ כפית אבקת אפיה
½ כפית אבקת סודה לשתיה
קורט מלח (רבע כפית)
2 כפיות קינמון
½ כפית אגוז מוסקט
¼ כפית ציפורן
¼ כפית הל טחון
כוס וחצי שמן צמחי (לא שמן זית)
½ כוס סוכר (100 גרם)
¾ כוס דבש
2 כפיות תמצית וניל
3 ביצים
5 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות
¾ כוס אגוזים קצוצים גס
¾ כוס צימוקים שהושרו ב 3 כפות ברנדי
 


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

לערבב את המרכיבים היבשים.
בקערה נפרדת, לערבב את החומרים הרטובים.
לאחד בין שתי התערובות.
להוסיף תפוחים, צימוקים ואגוזים, לערבב קלות, ולצקת לשתי תבניות מאורכות ומשומנות, או לחילופין, לצקת לתבניות מאפינס.
לאפות במשך כ - 50 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170מעלות. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 02/05/2005.


כניסה לאתר המתכונים