גלילת קקאו וקוקוס ללא אפייה - מתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכביםמתכון זה זכה ל-5 כוכבים
כמות:  1  מנות.        כשרות:  כשר חלבי.        קושי:  פשוט וקל.        זמן הכנה:  30 דקות.
מצרכים: אופן הכנה:
לשכבת הקקאו:
200 גרם ביסקוויט "פתי בר" מרוסקים דק
½ כוס סוכר
½ כוס מים
2 כפות אבקת קקאו

לשכבת הקוקוס:
100 גרם קוקוס טחון
1 שקית אבקת סוכר
100 גרם חמאה מומסת
1 שקית סוכר וניל

נייר אפייה בגודל 20X40 ס"מ משומן היטב  


תמונת המתכון:

לחץ להגדלה

מרתיחים בסיר קטן את המים, סוכר וקקאו ויוצקים על הביסקוויטים המרוסקים ומערבבים היטב לתערובת אחידה. מורחים את התערובת החמה על נייר האפייה באופן אחיד.

מערבבים יחד את כל החומרים לשכבת הקוקוס ויוצקים על שכבת הקקאו.

מרימים את הנייר מהצד הקרוב לגוף ומתחילים לגלגל לרולדה. תוך כדי הגלגול מסירים את הנייר בהדרגה.

מקפיאים את הגלילה ומוציאים קצת לפני ההגשה. לפני ההקפאה אפשר לסמן בסכין את המנות על מנת להקל על פריסתה לאחר מכן. 
מתכון זה נשלח לאתר ע"י sattla בתאריך 22/04/2005.


כניסה לאתר המתכונים