עוגות
שטרודל - אתר מתכוני עוגות ומתכונים נוספים
עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
    בוקר טוב אורח, לחץ כאן כדי להתחבר למערכת.



הוספת תגובה

הודעה מקורית:נושא: עוגת שמרים
שלום,

לסופשבוע הכנתי את עוגת השמרים המדהימה
של galitgrinberg
העוגה הייתה מצוינת אבל הבצק לא תפח בכלל והיה מאד שומני.
מישהו יכול להעלות השערות למה (היא הוכנה פעמיים עקב חיסולה ע"י המשפחה - בפעם השניה הבצק היה פחות שומני אבל עדיין לא תפח)
 
*שם: - הירשם! או התחבר
*קוד This Is CAPTCHA Image - העתק את הקוד לתיבה שלמטה
מייל:
מסר מיידי:
*נושא: - הוסף אמוטיקונים לנושא
גוף ההודעה:
:-) :-( :-} :} :,)
:-X :*) :-o :good: :borg
:star :-@ :! :?| :-[
עיצוב טקסט: 
יש לסמן את הטקסט ואז ללחוץ על הלחצן המתאים כדי לעצב את הטקסט
הוספת קובץ:
לחץ להוספת קובץ - (שים לב: את הקובץ יש להעלות לאחר כתיבת ההודעה!) 
מילה מתוכן ההודעה: 
המילה: 
קישור לאתר: 
צרוף קישור: 
כותרת: 
קישור לאתר: 
הודע לי במייל על תגובה להודעה זו.
    

עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
מצא אותנו בגוגל | בוני אתרים  | Google Site Map  | מפת אתר  | תנאי השימוש  | קישורים  | קריקטורות לארועים

בניית אתרים
סיורים וירטואלים | בניית אתרים
© כל הזכויות שמורות לשטרודל - מתכוני עוגות.
נטליה הפנדה הכי חמודה בישראל :)
Valid HTML 4.0!
מתכונים 
מתכונים