עוגות
שטרודל - אתר מתכוני עוגות ומתכונים נוספים
עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
    לילה טוב אורח, לחץ כאן כדי להתחבר למערכת.



הודעה מאת: מנהל האתר   נשלחה ב10/10/2005, בשעה:16:31:20

נושא: היי ריקי

גוף ההודעה:
ראשית, ברוכה הבאה ואני מקווה שתהני מהשימוש באתר

שנית, היה יותר עוזר לשמוע באיזה מתכון מדובר...
ברוב המתכונים של עוגות השיש מראה ה"שיש" הנאה נוצר מערבוב של אבקת קקאו ואבקת קפה.
לאחר מכן זורים על העוגה את רוב תערובת העוגה, עליה את תערובת אבקת הקפה והקקאו ועל זה את שאר התערובת ומקפיאים.
המשטח הכהה שנמצא בתוך התווך יוצר אפקט "שיש" מפתיע, וטעם משגע...
~
ישנה עוד דרך, שבה ישנן תערובות שמחלקים לשניים. מחצית אחת מערבבים עם שוקולד מומס לקבלת תערובת חלקה.
את התערובת השנייה מערבבים עם תמצית הוניל.
לקבלת אפקט שיש יוצקים לתבנית את שתי התערובות לסירוגין, כך שיתערבבו זו בזו.
חורשים בתוך הבצק עם סכין 3 סיבובים לאורך הכיכר.
~
חשוב להדגיש:
שזה מאוד תלוי במתכון שבו השתמשת ובשלבים שעשית.



חדש! חתימות בפורום..


נושא חדש הוסף תגובה חזרה לפורום

עוגת גבינה שוקלד שיש10/10/2005 : 16:31:20ריקי
   היי ריקי 10/10/2005 : 16:31:20מנהל האתר   

עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
מצא אותנו בגוגל | בוני אתרים  | Google Site Map  | מפת אתר  | תנאי השימוש  | קישורים  | קריקטורות לארועים

בניית אתרים
סיורים וירטואלים | בניית אתרים
© כל הזכויות שמורות לשטרודל - מתכוני עוגות.
נטליה הפנדה הכי חמודה בישראל :)
Valid HTML 4.0!
מתכונים 
מתכונים