עוגות
שטרודל - אתר מתכוני עוגות ומתכונים נוספים
עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
    בוקר טוב אורח, לחץ כאן כדי להתחבר למערכת.



הודעה מאת: galitgrinberg   נשלחה ב16/05/2006, בשעה:08:24:13

נושא: תודה אבל גם במתכון זה מה שרשמתי..

גוף ההודעה:
אבל אם זה באמת לא מובן אז ככה:
אופים את 2 הבצקים
1. את התבנית עם 2/3 הבצק
2. את ה1/3 על ניר האפיה(אח"כ זה הופך לפרורים)
את המלית שופכים על הבצק האפוי שבתבנית האפיה(לאחר שהבצק התקרר מעט) ואת 1/3 הבצק האפוי על הנייר מפוררים עם מזלג ומפזרים מעל הגבינה



גלה


נושא חדש הוסף תגובה חזרה לפורום

עוגת גבינה עם פרורים 15/05/2006 : 08:24:13ליגל
   עוד שאלה בקשר לעוגה...15/05/2006 : 20:05:59Lara 
      ללרה - מה עושים עם הבצק15/05/2006 : 21:15:46galitgrinberg 
         היי גלי...16/05/2006 : 01:31:23lini 
            תודה אבל גם במתכון זה מה שרשמתי..16/05/2006 : 08:24:13galitgrinberg   
               לא רשום שצריך לאפות את 16/05/2006 : 13:18:02Lara 
   כן מס' 26, הפעם הכנתי בעגולה חד פעמית15/05/2006 : 21:13:16galitgrinberg 

עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
מצא אותנו בגוגל | בוני אתרים  | Google Site Map  | מפת אתר  | תנאי השימוש  | קישורים  | קריקטורות לארועים

בניית אתרים
סיורים וירטואלים | בניית אתרים
© כל הזכויות שמורות לשטרודל - מתכוני עוגות.
נטליה הפנדה הכי חמודה בישראל :)
Valid HTML 4.0!
מתכונים 
מתכונים