עוגות
שטרודל - אתר מתכוני עוגות ומתכונים נוספים
עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
    בוקר טוב אורח, לחץ כאן כדי להתחבר למערכת.



הודעה מאת: galitgrinberg   נשלחה ב15/05/2006, בשעה:21:15:46

נושא: ללרה - מה עושים עם הבצק

גוף ההודעה:
2/3 מהבצק מרפדים תחתית של תבנית אפיה.
1/3 מהבצק מניחים על נייר אפייה .
כשהמלית מוכנה שופכים על התבנית עם הבצק
ואת הבצק שעל הנייר אפייה מפוררים לפרורים ומפזרים מעל תערובת הגבינה.
מקווה שהסברתי מספיק טוב, אם יש עוד שאלות אני כאן.



גלה


נושא חדש הוסף תגובה חזרה לפורום

עוגת גבינה עם פרורים 15/05/2006 : 21:15:46ליגל
   עוד שאלה בקשר לעוגה...15/05/2006 : 20:05:59Lara 
      ללרה - מה עושים עם הבצק15/05/2006 : 21:15:46galitgrinberg   
         היי גלי...16/05/2006 : 01:31:23lini 
            תודה אבל גם במתכון זה מה שרשמתי..16/05/2006 : 08:24:13galitgrinberg 
               לא רשום שצריך לאפות את 16/05/2006 : 13:18:02Lara 
   כן מס' 26, הפעם הכנתי בעגולה חד פעמית15/05/2006 : 21:13:16galitgrinberg 

עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
מצא אותנו בגוגל | בוני אתרים  | Google Site Map  | מפת אתר  | תנאי השימוש  | קישורים  | קריקטורות לארועים

בניית אתרים
סיורים וירטואלים | בניית אתרים
© כל הזכויות שמורות לשטרודל - מתכוני עוגות.
נטליה הפנדה הכי חמודה בישראל :)
Valid HTML 4.0!
מתכונים 
מתכונים