עוגות
שטרודל - אתר מתכוני עוגות ומתכונים נוספים
עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
    בוקר טוב אורח, לחץ כאן כדי להתחבר למערכת.



הודעה מאת: shahar40   נשלחה ב06/02/2006, בשעה:11:49:19

נושא: עוגת שמרים

גוף ההודעה:
שלום,

לסופשבוע הכנתי את עוגת השמרים המדהימה
של galitgrinberg
העוגה הייתה מצוינת אבל הבצק לא תפח בכלל והיה מאד שומני.
מישהו יכול להעלות השערות למה (היא הוכנה פעמיים עקב חיסולה ע"י המשפחה - בפעם השניה הבצק היה פחות שומני אבל עדיין לא תפח)


נושא חדש הוסף תגובה חזרה לפורום

עוגת שמרים06/02/2006 : 11:49:19shahar40    
   קישור למתכון06/02/2006 : 11:50:37shahar40 
   עוגת שמרים15/02/2006 : 12:02:55גלה 

עמוד ראשי  |   חיפוש  |   פוֹרוּם  |   Top 10  |   אזור אישי  |   מרכז מידע   |   מתכונים   |   אינדקסים   |   ספר אישי  |   יצירת קשר
מצא אותנו בגוגל | בוני אתרים  | Google Site Map  | מפת אתר  | תנאי השימוש  | קישורים  | קריקטורות לארועים

בניית אתרים
סיורים וירטואלים | בניית אתרים
© כל הזכויות שמורות לשטרודל - מתכוני עוגות.
נטליה הפנדה הכי חמודה בישראל :)
Valid HTML 4.0!
מתכונים 
מתכונים